День безпечного Інтернету

День безпечного Інтернету -2023
У вівторок, 7 лютого 2023 року , ми святкуватимемо День безпечного Інтернету акціями, що проводяться по всій земній кулі, на тему “Разом для кращого Інтернету”, день закликає всіх зацікавлених сторін об’єднатись, щоб зробити Інтернет безпечнішим та кращим місцем для всіх, особливо для дітей та молоді.

Ця міжнародна календарна подія виникла за сприянням організації Insafe починаючи з 2004 року. Вона відзначається щорічно у другий день другого тижня лютого. У всьому світі, День безпеки в Інтернеті відзначається в більш ніж ста країнах і координується об’єднаної мережею Insafe/INHOPE, за підтримки Європейської комісії, а також 31-им національним центром забезпечення безпеки в Інтернеті по всій Європі. Ця подія дозволяє зробити акцент на позитивному використанні технологій і вивчити роль, яку ми всі граємо в цілях сприяння створенню кращого і більш безпечної онлайн-спільноти. Воно служить закликом для молодих людей, батьків, вихователів, вчителів, соціальних працівників, співробітників правоохоронних органів, підприємств, політиків і широких верств суспільства, щоб об’єднатися з метою сприяння та створення найбільш позитивного і кращого інтернету.

Дізнайтеся більше про День безпечного Інтернету на  https://www.saferinternetday.org включаючи інформацію про заходи в Україні:  https://www.saferinternetday.org/web/ukraine/sid
День безпечного Інтернету в Україні у Фейсбуці:  https://www.facebook.com/UkraineSID

День безпечного Інтернету у Твіттері:  https://twitter.com/UkraineSID

Leave a comment

Your email address will not be published.