Учнівське самоврядування – Шкільна Ліга

Школа шукає лідера ! Оголошено вибори президента ! Сміливців серед учнів 8-10 класів виявилося шестеро : Дроздовська Анна, Тимків Тетяна, Коменська Вікторія, Ожайська Ярина, Цар Софія, Іванчук-Щур Анатолій. Успішні, активні лідери, які хочуть і знають як покращити шкільне життя! У понеділок стартувала виборча компанія! Кандидати розробили програму , яку старатимуться втілювати у життя.

Підходять до завершення наші передвиборчі перегони. Вже завтра ми дізнаємося хто ж саме отримає найбільшу кількість голосів. Ну а сьогодні відбулись дебати. Кандидати достойно себе показали презентувавши глядачам свої програми, поділилися планами та мріями.Ми радіємо, що наші учні є такими: розумними, активними, талановитими та найкращими!

Цікавою подією життя школи стали вибори президента шкільного учнівського парламенту, які були організовані та проведені за всіма законами демократичного суспільства. Все, як у дорослих виборах: таємне голосування, бюлетені, скриньки для голосування, протоколи, виборча комісія. Право вибору мали учні 5-11 класів , вчителі та працівники школи. Не забули ми і про учнів, які сьогодні навчалися дистанційно. Для них було зорганізовано вайбер-голосування . Президентом школи обрано учня 10-Б класу Іванчука-Щура Анатолія(202 голоси; 44,3%)🎉Прем’єр-міністром (2 місце) обрано ученицю 10-Б класу Дроздовську Анну🎉(173 голоси; 38%)3 місце- Ожайська Ярина (40 голосів; 8,7%)🎉4 місце розділяють Коменська Вікторія та Тимків Тетяна ( по 20 голосів; 4,5%)🎉Дякуємо всім за активну участь у шкільному житті!🥳