Правила прийому до школи

Прийом документів для зарахування дітей до першого класу нашої школи  відбувається відповідно до наказу МОНУ №367 від 16.04.2018 р. “Про зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти” 

До уваги батьків майбутніх першокласників

2020-2021 навчального року!

Прийом документів для зарахування дітей, котрі мають право на першочергове зарахування проводиться з 01.05.2020 року до 12.06.2020 року в електронному вигляді з подальшим поданням оригіналів до закладу освіти.

Перед подачею документів прохання заповнити форму:

ФОРМА

                                                                                      

Перелік необхідних сканованих документів, які потрібно надіслати на електронну пошту школи:

szsh29@ukr.net

  1. Заява батьків або осіб, які їх заміняють (зразок заяви подається нижче). 
  2. Свідоцтво про народження дитини. 
  3. Медичні довідки за формою № 086-1/0 та №063. 
  4. Документ, що підтверджує місце  проживання/перебування  (для підтвердження права на першочергове зарахування) або прізвище, ім’я та клас, в якому навчається старша дитина.

Оригінали вищезгаданих документів потрібно  подати у школу після послаблення  карантинних заходів,  а медичні довідки після відновлення роботи медичних закладів.

Право на першочергове зарахування мають діти, які проживають на закріпленій території обслуговування , брати або сестри яких вже навчаються в цій школі, а також діти працівників даного закладу.  

                                                                   

Leave a comment

Your email address will not be published.