Дистанційка з батьками

Цього тижня у початковій школі до  дистанційного навчання дітей  долучилися і батьки. Адже тільки спільна праця зможе дати нам хороші плоди! Неможливо плеснути в долоні однією рукою. Учитель – це тільки одна «долонька». І якою б сильною, творчою і мудрою вона не була, без вас, дорогі батьки, без вашої другої «долоньки», вчитель безсилий

Урок “Краплинка здоров’я”у 3-Д класі провела Кордіяка Юлія Миронівна. У 4-В класі урок провела Петрик Олеся Богданівна. Тема уроку” Здорове харчування”. У 2-Г класі пройшов урок на тему«Як не травмуватись взимку». Його провела Войтович Мар‘яна Михайлівна. рок української мови у 1-Б класі “Закріплення знань про букву я. Як я бережу свій зір(складання правил). ” проводила пані Світлана Гриза, мама Анни-Марії Гризи.

Тема уроку ” Твоє здоров’я. Корисні і шкідливі звички”. Провела мама учениці 2-А класу – Лазорко Ірина Романівна. Урок:літературне читання. 2-в клас.  Тема :”Лікувальна вода Трускавця. Історія про “фуфусю”.Провела Горбань Оксана Василівна. Мандрівку у країну “Здоров’я” у 2-Д класі провела Дрозд Ірина Іванівна.Урок на тему “Моє здоров’я” у 1-Д класі провела Матвіїва Тетяна.

На уроці учні:

1. обирали їжу та напої, які слід вживати, щоб бути здоровими

2. пригадали та показали як правильно треба мити руки, чистити зуби 

3. визначали, які фактори впливають на стан здоров’я.

4-Б клас ,українська мова, розвиток зв’язного мовлення – створення міні проєкту  «Зимові розваги».Урок провів Чорняк Володимир ( наші татусі- найкращі!!!!!)