Олімпійський тиждень 2024

🚴Традиційно другий тиждень навчання у школі називають ,,олімпійським,, , адже регулярні заняття спортом, є важливі не лише для фізичного здоров’я, але й для психічного та емоційного стану учнів🙂🙌🏼🏋️В цей період вчителі фізичної культури популяризують здоровий спосіб життя та зміцнення здоров’я школярів💪«Щоб здоров’я гарне мати – будем бігати й стрибати!» під таким гаслом провела естафети для учнів 4-х класів ,,Веселі старти,, вчитель фізичної культури Шикітка І. В. 🤽Активні діти краще концентруються на уроках, швидше засвоюють матеріал і мають вищий рівень стресостійкості.

🥊Зовсім нещодавно Олександр Хижняк став четвертим олімпійським чемпіоном у боксі з України після Володимира Кличка, Василя Ломаченка та Олександра Усика. 🥇
«Українці – нація бійців» – під таким гаслом пройшов спортивно-виховний захід в рамках Олімпійського тижня для учнів 2-х та 4-х класів.🔥
Всі ми ще раз переконалися, що майбутні чемпіони навчаються в СЗШ √29.😉
🥋 Кіокушинкай карате — надзвичайно видовищний вид спорту. Спортивні поєдинки проводяться без захисного спорядження, насичені різноманітними ударами ногами, колінами, ліктями та руками незмінно привертають до змагань з Кіокушинкай карате увагу.
🏆В рамках олімпійського тижня у нашій школі, вчителі фізичної культури провели показовий виступ з кіокушинкай карате для учнів перших класів. Наймолодші школярі захоплено спостерігали за нескладними рухами, робили перші спроби повторювати їх за тренером та в подальшому матимуть можливість стати членами гуртка кіокушинкай карате у приміщенні школи.
Вчитель фізичної культури Палій С.

Leave a comment

Your email address will not be published.