День профорієнтації 2023

Доволі продуктивно пройшов день профорієнтації у 6-Г класі, адже до них завітали багато батьків, які більше розповіли про свою професію🧍‍♂️🧍‍♀️Адамчук Ірина, вчитель англійської мови👩‍🏫 Пані Ірина поділилася з дітьми, де можна застосувати англійську мову, та розповіла детальніше, чому важливо вивчати саме англійську мову. Данилейко Галина, флорист🏵 Пані Галина розповіла більш детально про свою професію, чому у флористиці важлива креативність, а також продемонструвала, як створювати квіткові композиції. Ястремська Марія – швея🧶 Пані Марія розповіла учням про важливість власної професії, розказала про роботу швеї, та модельєра, пояснила чому робота швеї є актуальною в наш час, ну і звісно, показала свої роботи. Факас С.- авіаконструктор✈️Учні більше дізналися про професію авіаконструктора, програміста, спеціаліста з кібербезпеки. А кінці уроку діти пройшли тестування про вибір професії.📄Щиро вдячні батькам за проведення цікавої профорієнтації!

Інформативно та цікаво відбулася профорієнтація у 8-Д класі. Коробко Вадим Петрович – офіцер державної прикордонної служби України👮‍♂️. Вадим Петрович розказав дітям, як охороняється кордон, як здійснюють громадяни перетин кордону.Коробко Лілія Михайлівна, медсестра,👩‍⚕️ розказала дітям наскільки важливою є професія медсестри, а також як надавати першу долікарську допомогу. Хімчак Ніна Тарасівна, продавець🗳, розказала дітям наскільки важливою є професія продавця- консультанта.Щира подяка батькам, що цікаво та інформативно розповіли про свої професії!

У 9-Д клас завітав п. Василь Лоїк, рятувальник служби ДСНС України🧑‍🚒 Пан Василь у дистанційному форматі розповів учням про роботу рятувальника, які особливості його роботи в умовах військового стану, а також пояснив, чому робота у ДСНС є важливою та актуальною у наш час.Дякуємо п. Василю за чудове представлення власної професії!

З учнями 7-В класу на онлайн уроці поспілкувалися батьки: Світлана Пономарьова (яка працює у Львівській Податковій Інспекції); Маріанна Тропіна (практичний психолог); Оксана Бешик-Морозик (старша медсестра фізіотерапевтичного відділення). Чарівні матусі розказали про свої професії, чому в житті зробили саме такий вибір, детальніше розповіли про особливості своєї роботи, а також давали відповіді на запитання учнів. Діти активно висловлювали свої думки та мрії щодо своєї майбутньої професії.Дуже вдячні батькам за цікаве представлення своїх професій!

Leave a comment

Your email address will not be published.