День цивільного захисту 2023

🌿Найбільшою цінністю на Землі є життя людини. А в умовах сьогодення питання безпеки набуло особливого значення. Тому в день ЦЗ ми провели низку інтерактивних заходів, з метою інформувати учнів про види надзвичайних ситуацій та поведінку у разі їх виникнення. Вчителі та учні у гарному тандемі розповідали про хімічну зброю, стихійні лиха, мінну безпеку, радіоактивність тощо.

На практичних заняттях діти навчилися шити ватно-марлеві пов’язки, допомагати при травмах та кровотечах і правильно підбирати та використовувати засоби індивідуального захисту.А ,,спритні рятувальники,,, учні 7-х класів із захопленням змагалися в комбінованих естафетах.

До нас також завітали представники Львівський державний університет безпеки життєдіяльності, які щодня стикаються з небезпекою і рятують життя людей в надскладних умовах.🚒А на завершення такого насиченого подіями і знаннями дня рятувальники 61 ДПРЧ м. Винники провели на шкільному подвір’ї інформаційно-практичне заняття та ,,потішили,, учнів струменями холодної води💦💦💦

Leave a comment

Your email address will not be published.